fbpx

Termeni / Conditii / Confidentialitate

Va rugam sa consultati detaliile complete ale politicii noastre de confidentialitate si sa cititi termenii si conditiile atunci cand utilizati platforma online www.pardoselicopii.ro proprietate a SC TATAMI PRO SRL .
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorilor toate informatiile si detaliile produselor:certificate conformitate, caracteristici,imagini,video,consultati Sectiunea intrebari frecvente pentru a avea raspunsuri complete la orice nelamurire.De asemnea prin formularul de contact ne puteti adresa orice intrebare.
Continutul www.pardoselicopii.ro incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a SC TATAMI PRO SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, toate actiunile de utilizare a informatiei/imagine de pe platforma trebuie autorizate in scris de SC TATAMI PRO SRL .
Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
Newsletterele www.pardoselicopii.ro sunt transmise in urma inregstrarii d-voastra, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Clientul isi poate modifica optiunea in orice moment: prin modificarea setarilor din contul de client la sectiunea conecteaza-te – abonat, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la www.pardoselicopii.ro
Vanzatorul SC TATAMI PRO SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: 0025994. Număr infochiosk: 574745317929. Data: 17/11/2016
Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la vanzator si partenerii sai.
Prin incheierea acestui acord, cumparatorul se obliga sa accepte termenii si conditiile Pardoseli Copii.

SC Tatami Pro SRL
Adresa: Str. Dorobantilor, Nr. 65, Cluj-Napoca